Kom i form derhjemme – f.x. med effektiv vinduespudsning

Det er vigtigt at få rørt kroppen, og det anbefales, at man er aktiv cirka 30 minutter hver dag. Mange danskere har svært ved at se, hvordan de skal få tid til den vigtige motion i en travl hverdag. Dog kan man sagtens klare den daglige motion, mens man samtidigt får ordnet de huslige pligter. Du kan nemlig forbrænde kalorier med vinduespudsning.

Så meget forbrænder du med vinduespudsning

Din krop vil forbrænde kalorier ved at lave forskellige aktiviteter. Man skal ikke kimse af, hvor meget en effektiv vinduespudsning kan betyde for din daglige kalorieforbrænding. Det er selvfølgelig individuelt, hvor meget præcis din krop vil forbrænde på vinduespudsning, men i gennemsnit vil du kunne forbrænde hele 259 kalorier i timen.

Skulle du have for travlt, kan du få hjælp af Grøn Polering, så ruderne altid er skinnende rene.

Derfor kan du komme i form med vinduespudsning

Når du pudser vinduer, vil du både skulle gå frem og tilbage efter vand, klude og svaber. Det betyder ekstra skridt, der tæller med i dit samlede regnskab over den motion, du har fået gennem dagen.

Du får også brugt musklerne, når du pudser vinduer. Når du træder op og ned på en stige eller skammel, får du brugt de store muskelgrupper i ben og baller. Ved vask og aftørring bruger du armene og skuldermuskulaturen. Husk at skifte hånd indimellem, så du belaster ligeligt.

Gør de huslige pligter til effektiv træning

Ved at bruge denne viden effektivt, kan du gøre vinduespudsningen til en del af din daglige motion og slå to fluer med ét smæk. Du får både rene vinduer og får brugt kroppen på en effektiv måde.

Det kan betale sig at give den en ekstra skalle, når du er i gang. Ved at lave et par ekstra skridt op og ned af stige eller skammel, når du alligevel er i gang, kan du få nogle ekstra øvelser ind i de huslige pligter.