Derfor gavner massage din krops performance

Der findes rigtig mange gode grunde til at gøre brug af massage når du ønsker at forebygge skader og optimere din performance.

Når du træner hårdt nedbryder du muskelvævet som så vil skulle genopbygge sig selv herefter. Det er først i genopbygningeprocessen du reelt opbygger muskelmasse. Her er det afgørende du får det rigtige at spise og masser af hvile. Når dette sker vokser dit muskelvæv sig større og stærkere således det står klar til næste fysiske udfoldelse. Dit muskelvæv vil dog, medmindre du får strukket ud og arbejdet med mobilisering have tendens til at forkorte sig og det er her skader og ringere performance opstår.

Stærkt og fleksibelt muskelvæv

Det er her massage kommer ind i billedet. Maassage har nemlig flere gode egneskaber til dig som sportsudøver. Massage kommer i mange afskykninger og en rigtig god massage kombinerer de forskellige former i en massage. Det giver altså ikke mening at foretage en hel time kun med oliemassage eller med sportsmassage. Oliemassagen eks. er god til at skabe blodcirkulation hvilket fjerne ømoden og affaldsstoffer hvilket gør din krop klar til næste fysiske udfoldelse. Sportsmassagen er typisk lidt mere dybdegående og arbejder i mere regionsspecifikke områder hvor du eks. er meget anspændt efter sport. Det kunne være en løber der har ondt i lægmusklerne eller en bodybuilder der har ondt i brystet efter en brysttræning. Sportsmassagen er som sagt super godt i mere regionsspecifikke områder. Det betyder denne form for massage vil være godt hvis du oplever intense spændinger i en muskel. Det er derfor ikke så afgørende om du på forhånd ved hvilken massage du vil have. Det eneste du skal gøre dig tanker om er hvori din problemstilling ligger samt gøre dig klart hvad du ønsker at have ud af massage. Hvilken massageform der er den rigtige til din ønsker er naturligvis din massørs opgave at vide.

Massagen bliver rigtig god når..

Din massage bliver rigtig god når de forskellige elementer kombineres i en massage og bidrager med det de kan. Du skal se din krops muskler som en masse elastikker. Disse elastikker kan være stramme (stramme muskler) eller de kan være løse (løse muskler). Hvis du har en elastik som er meget stram vil denne hive i de omkringliggende muskler og kan potentielt give problemer i disse områder. Det er derfor ikke sikkert den muskel du oplever gør ondt, reeelt er den der er problemet. Dette vil vores dygitge massører naturligvis screeene dig for og gennem tæt dialog fastsætte det rette behandlingsforløb for dig.

Hos Zency møder du kun uddannede massører der alle har papirerer og er uddannede og lægeeksaminerede. Dette er din garanti for en faglig behandling på højeste niveau. Vi er en sammenslutning af mennesker der alle brænder for at gøre en forskel for dig som klient.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinikker landet over.