Tag sporten med på ferie ved Gardasøen

Ferie behøver ikke (udelukkende) være lig med afslapning – du kan sagtens tage sporten med!

 

For selvom du holder ferie, behøver du ikke at være inaktiv. Der findes mange muligheder for en aktiv ferieform, hvor sporten er i højsædet. Så er du ikke typen, der orker at spendere mange timer i liggestolen ved poolen eller på et håndklæde ved stranden, hvis der mange forskellige former for en aktiv ferie – hvor du på egen hånd kan dosere mængden af afslapning og aktivitet afhængigt af, hvad du har lyst til!

 

Det ene behøver heldigvis ikke at udelukke det andet! Et oplagt valg til en sportsferie er Gardasøen – det italienske paradis.

 

Italiens paradis, Gardasøen

 

Mange danskere har efterhånden besøgt Italien – og mange har også Italien som favorit destination, når de booker årets sommerferie. Italien er mange ting; men den italienske mad og de smukke seværdigheder i det oplevelsesrige lande, er svære at komme uden om. Selvom man har besøgt Italien mange gange, er landet meget stort og der er dermed rig mulighed for at (gen)besøge landet – og opleve det på en helt anden måde. Personligt har jeg både besøgt Toscana og siden hen Sicilien – og et par år efter genbesøgte jeg landet, dog var det i stedet området omkring det populære feriemål, Gardasøen.

 

Et fantastisk feriemål der byder på mange oplevelser og muligheder; også til den sportsglade-type. Dog kan det være ganske hensigtsmæssigt at være bevidst om vejrudsigten for Gardasøen – ved du på forhånd hvordan vejret i området, omkring Gardasøen, er, kan du hurtigt og nemt planlægge dagens og ikke mindst feries aktiviteter med afsæt i vejret.

 

Er du eksempelvis typen, er elsker at løbe i regnvejr, kan det være ganske fordelagtigt at vide, hvordan regnen falder. På den måde vil du kunne bruge de solrige timer på stranden, hvis det (også) frister.

 

Italien og ikke mindst Gardasøen er et vaskeægte paradis. Det bjergrige land åbner også for sportsformer og aktiviteter i bjergene og det bakkede landskab. Muligheder som den danske natur ikke på samme måde udbyder. Der er dermed rig mulighed for at benytte sig af de mange fantastiske muligheder – og prøve kræfter med alternative og anderledes sportsformer.

 

Ovenpå en dag med aktivitet og sport kan du jo velfortjent spise dig mæt i de italienske specialiteter. Dem findes der desuden mange af i Garda-området.

 

I øvrigt skal du ikke lade dig skræmme af, at bademulighederne er i en sø og ikke i saltvand, som vi ofte bader i. Vandet er både rent, fint og klart. Og så slipper du for den irriterende følelse af salt på kroppen, når du kommer op fra vandet igen.

 

Så er det bare at ønske dig en god ferie!