Kom i gang med at dyrke sport

Danskerne dyrker sport og motion som aldrig før. Der er de senere år kommet fokus på at få en sund livsstil. En sundlivsstil kan man få på mange måder, men det mest væsentlige i en sund livsstil er helt sikker motion og sund og varieret kost. Den varierede kost handler rigtig meget om at prøve at spise lidt sundere og mindre måltider. Dog er det også vigtigt at huske på, at man gerne må spise en burger eller pizza en gang imellem. Når man vil ændre sin livsstil, er det nemlig vigtigt at huske at man også gerne må leve livet både med fredagsslik og en pizza i ny og næ. Når det kommer til motionen, handler det om at finde en sport eller motionstype som man elsker.

 

Find en sport, du synes, er sjov

Det med at dyrke motion, kan for mange godt være hårdt og demotiverende. Dette er kun hvis de ikke har fundet den type sport, de godt kan lide. Derfor er det en god ide at prøve en masse forskellige sportsgrene af.

Håndbold

Håndbold er en af de mest udbredte sportsgrene i Danmark. Her får du virkelig en sport, hvor du kan få en masse venner, og dyrke motion på samme tid. Det kræver dog, at du kan finde ud af at holde på en bold, eller kan det godt være du får en forstuvet finger eller to.

Ridning

Om du er dreng eller pige, er ridning altså en rigtig sjov sport. Du behøver ikke at have en hest for at ride. Man kan sagtens tilmelde sig rideskoler, hvor du får tilknyttet en hest.

Svømning

De fleste mennesker elsker vand. Så hvorfor ikke dyrke motion, mens du er i vandet. Her kan du gå på hold, eller bare tage ned i din lokale svømmehal, for at svømme nogle baner.