Finpuds din med fedtfrysning

Fedtdepoter rundt omkring på kroppen, kan for nogen være en livslang plage, eller det kan være et periodevist tilbagevendende problem. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at det kan have store konsekvenser for selvværd, selvtillid og i sidste ende livskvaliteten.

Der findes som bekendt alskens gode råd til at omlægge kost og motionsvaner, og det er da også tilrådeligt, at man sørger for at føre en sund livsstil. Men vi kommer heller ikke uden om, at det i høj grad er genetisk betinget, hvor ens fedtdepoter er størst. For mange mennesker betyder det altså, at der er visse steder på kroppen, hvor uønsket fedt simpelthen er så godt som umuligt at komme til livs.

Er der således tale om den sidste finjustering på din krop, som du ellers tæt på at være meget glad for, er der heldigvis råd for, hvad du kan gøre. Endda ganske uden risiko, det er nemt og hurtigt overstået, og generne er minimale. Og vigtigst af alt er resultatet permanent. Løsningen er en fedtfrysning.

En fedtfrysning gør egentlig blot det, som begrebet i sig selv lover – det fryser dit fedt. Der er tale om en meget lokal behandling, hvor et aggregat suger det udpegede fedtvæv op, og derpå køler det det ned. Denne proces, hvor fedtet fryses ned til minus ti grader, får fedtcellerne til at krystallisere, hvilket ødelægger dem. De smadrede fedtceller udskilles derefter, og tilbage er du altså efterladt med mindre fedtvæv end før.

Det er lige før det lyder for godt til at være sandt, men der er egentlig ikke megen hokus pokus ved fremgangsmetoden. Hos Shaping Studio kan man få foretaget fedtfrysning, og det skal endda kun tage dig en time.

Shaping Studio har to klinikker, begge lokaliseret i det jyske, nemlig i Randers og i Egå, nord for Aarhus. Her tilbydes du en lang række behandlinger og træningsforløb, som alt sammen skal hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i din egen krop.

Fedtfrysning kan foretages på de fleste områder på kroppen. Så ligegyldigt om det er mandebrysterne, BH-dellen eller håndtagene i siderne, der nager dig i det daglige, står Shaping Studio altså klar med en fedtfrysning for at hjælpe dig. Resultatet vil du allerede se efter første behandling.

I alt får du tilbudt tre behandlinger for at give dig det bedste resultat. Er der tale om et enkelt område, der skal behandles, slipper du med samlet 6.000 kroner. To områder koster dig 10.500 kroner mens du også kan få behandlet tre områder for 15.000 kroner.

Inden du får foretaget en fedtfrysning, er der en obligatorisk konsultation hos Shaping Studio, så du er helt med på, hvad der skal foregå, og så du og behandleren kan blive helt enige om, hvilket eller hvilke områder, der skal behandles.