Kom i form med badminton – sådan gør du

Med den tid vi lever i, hvor man gerne skal holde sig hjemme, og man faktisk kan få alt leveret, så er det vigtigt, at man stadig holder sig aktiv. Det kan lyde banalt, men at holde sig aktiv er en af grundstenene i at være sund og rask, fysisk men ofte også mentalt.

At holde sig aktiv kan dog være nemmere sagt end gjort. Man kan have travlt med arbejde og familieliv, hvilket kan gøre det svært at finde tid til at gå til sport eller gå i fitnesscenter.

Heldigvis er der andre måder at holde sig aktiv. Man kan gå eller løbe en tur. Man kan sætte sig op på cyklen og træde nogle watt. Eller, man kan finde en sport der ikke kræver så meget andet end en enkelt modstander og en minimal mængde af udstyr for at komme i gang – nemlig badminton.

Spil badminton i haven

En af de gode sportsgrene der falder i kategorien under 2mands spil med få remedier, er badminton. Det kræver ikke mere end et net, en fjerbold og så en badminton ketcher per spiller. Man behøver ikke engang en decideret badminton bane, så det er en sport, man meget nemt kan spille i haven.

Det kræver selvfølgelig også, at man har en basis forståelse for reglerne i badminton, men hvis ideen primært er at spille i haven for at få lidt motion og bare have det sjovt samtidig, så behøver man ikke engang at kende reglerne for badminton.

En af fordelene ved at vælge badminton er, at det er en sportsgren, der er vældig god til at komme i form med. Hvis man vil, kan det være en meget intens sport. Hvis badminton er noget du synes lyder spændende, så kan du komme i gang med at købe din badminton ketcher fra Badmintonshoppen.dk.

Her kan du få de ting, du har brug for til at komme i gang med at spille badminton i haven og få rørt dig, så du kan forblive sund og rask.

Andre mulige alternativer

Hvis badminton ikke lige er for dig, så er der selvfølgelig andre muligheder, alt efter om du har en at spille med, eller om det skal være noget, du kan lave solo.

Har du oftest en anden at spille med, så kunne bordtennis være en mulighed. Dette koster dog mere end de fleste andre sportsgrene, da det kræver at man har et bordtennisbord. Så medmindre du har mulighed for at lave et hjemmelavet setup, med et bord og noget der kan fungere som et net (her kan gamle videobånds kassetter f.eks. anbefales), så skal du altså ud at spendere på et rigtigt bordtennisbord.

Er det heller ikke lige sagen, er det muligt at få f.eks. fodboldmål i mindre målestok, der passer til haven eller en basketball kurv til at stå i indkørslen eller på vejen. Et sidste alternativ til haven kunne være sådan noget som en slackline, hvor man skal lære at gå på line.