Hold væskebalancen oppe med en smart magnetisk drikkedunk

Når du træner i fitnesscenter, cykler lange distancer eller dyrker andre former for motion, er det altid rart at have drikkedunken med. Det kan nemlig være nødvendigt at fugte den tørre mund og få ekstra væske, når du sveder ved fysisk aktivitet.

Med en smart magnetisk drikkedunk har du altid din væske indenfor rækkevidde, når du træner.

Har du brug for flere tips, så læs evt. mere om træning her.

Husk en stabil væskebalance, når du træner

Det er vigtigt at være godt hydreret både før, under og efter, du dyrker motion. Mellem 45 og 75% af din kropsvægt er vand. Derfor er det nødvendigt at bibeholde en stabil væskebalance, hvis du skal kunne yde dit bedste under hård fysisk aktivitet, hvor du vil svede store mængder væske ud af kroppens porer.

Væskemangel kan give ubehagelige symptomer såsom:

  • Tørst
  • Træthed
  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær

Derudover kan kroppen i sidste ende dehydrere, hvilket kan være fatalt, hvis du i forvejen er svækket.

Gør det let med en magnetisk drikkedunk

I gennemsnit vil et voksent menneske skulle drikke cirka 1,5 til 2,5 liter væske om dagen. Hvis du laver fysisk aktivitet og sveder, er det derfor nødvendigt at drikke ekstra; særligt hvis det samtidigt er varmt, så du automatisk sveder mere.

En magnetisk drikkedunk kan gøre det nemt og enkelt at have din væske med til træningen. Du skal blot have en god magnet fra eksempelvis Larko.dk, der kan sættes på din cykel eller træningsmaskine. Den magnetiske drikkedunk kan herefter let sættes fast på magneten, så den er lige indenfor rækkevidde.

Husk din magnetiske drikkedunk og slip for dehydrering

Med en magnetisk drikkedunk kan du let sikre dig, at du får den nødvendige væske under din træning. Det gør det også let at holde styr på din drikkedunk, så du ikke ender med at glemme den i fitnesscenteret efter endt træning.