Sund aftensmad fra Ren & Stærk

 

Det er de færreste, der efter en lang og udmattende dag på arbejde eller studie ligefrem glæder sig til at komme hjem og lave en lækker og sund aftensmad. Det kan nemlig godt være en udfordring at få en hverdag med både arbejde/studie, træning, børneafhentning og indkøb til at gå op i en højere enhed.

Vil du gerne kunne forkæle dig selv og din familie med en nærende og sund aftensmad uden at skulle stå på hovedet i køkkenet i flere timer, så tilbyder Ren&Stærk et stort udvalg af lækre retter, der passer perfekt ind i en sund, men travl livsstil. Ren & Stærk er nemlig sund take away, som du kan tage med på farten uden at få dårlig samvittighed over, hvad du putter i munden.

Sund aftensmad som take away

Mange forbinder take away med usund fastfood uden ordentlig næring. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. I hvert fald ikke, hvis du vælger Ren & Stærk som din take away-leverandør. Vi sætter en ære i at tilberede lækre, velsmagende og ikke mindst sunde måltider, hvor vi lægger vægt på brugen af rene, friske råvarer uden allergener, gluten og e-numre.

Vores menu består blandt andet af salater, wraps og varme retter samt lækre raw cakes og sunde smoothies, og vi kan tilfredsstille både den lille og den store sult. Kort sagt så dækker vi hele paletten af måltider fra morgen, middag og til aften. Se menukortet her.

Forkælelse i en travl og hektisk hverdag

Det behøver ikke kun være når du har tømmermænd, at du bestiller take away. Selv om take away er en klassisk tømmermands-treat, kan det nogle gange føles som en endnu større luksus at give sig selv lov til at bestille mad udefra på en hverdag. For det er i hverdagen, man mest af alt har brug for at kunne vælge den nemme løsning, når der skal laves aftensmad, i modsætning til i weekenden, hvor der som regel er bedre tid og overskud til selv at kokkerere.

Så næste gang tiden eller maden brænder på, eller du bare har lyst til at gøre noget godt og sundt for dig selv og din familie, er du mere end velkommen til at få os til at tilberede en lækker, sund aftensmad til jer.

Bestil din frokost online.

Her kan du finde os

Ren & Stærk holder til i Aarhus, hvor du finder os to forskellige steder. Vi har nemlig både en hyggelig, lille take away-restaurant i Nørregade samt en bod hos Aarhus Central Food Market. Så hvis du har lyst til en hurtig omgang nem og sund aftensmad, kan du både vælge at tage den med dig hjem, eller du kan slå dig ned i de hyggelige omgivelser ved Aarhus Central Street Food.

Du kan med fordel tjekke vores menukort ud, inden du beslutter dig for, hvor du vil hente din mad. Vores menukort de to steder er nemlig ikke ens. F.eks. har vi flere wraps på menuen hos Aarhus Central Food Market end i Nørregade. Her har vi til gengæld et større udvalg af salater og varme retter. Månedens ret er dog den samme begge steder.