Bestil mad online hos Ren & Stærk

 

Hvis tur er det til at lave aftensmad i aften? Spørgsmålet klinger sikkert velkendt i de flestes ører, og i en travl hverdag – eller en doven weekend – kan det være fristende at springe indkøb og madlavning over, og i stedet vælge den nemme og hurtige løsning at bestille mad online. Heldigvis behøver online madbestilling ikke at være synonym med lunkne pizzaer og mad af tvivlsom kvalitet.

Hos Ren&Stærk kan du nemlig også bestille mad online, så mangler du et sundt og nærende alternativ til din sædvanlige pizza- eller burgerpusher, står vi klar til levere god, ren og mættende mad direkte hjem til din hoveddør.

Bestil mad online til levering eller som selvhenter

Det er i sig selv lidt en luksus at kunne sidde derhjemme og i ro og mag bestille mad online uden selv at skulle røre en finger. Skal oplevelsen være ekstra luksuriøs og afslappende, er det også muligt hos Ren&Stærk at bestille mad online til direkte levering.

Vi leverer din mad inden for 35 minutter, og hos os er der ingen mindstepris for udbringning: du behøver altså ikke bestille alt muligt ekstra for at få leveret din mad, men kan nøjes med lige præcis det, du har lyst til. Du er selvfølgelig også stadig velkommen til selv at komme ned og hente din mad, hvis du f.eks. bor i nærheden, eller hvis du alligevel kommer forbi os på vej hjem fra arbejde, træning eller studie.

Du kan bestille mad online hos både vores restaurant i Nørregade og vores bod hos Aarhus Central Food Market, der er beliggende på Sankt Knuds Torv.

Skal det være nemt og sundt? Bestil mad online hos Ren & Stærk

Hos Ren & Stærk er det vores store passion at tilbyde sund mad med masser af smag. Vi ser os selv som ambassadører for en sund og ren livsstil, og det afspejler sig i vores menu og i de råvarer, vi bruger. Derfor er vores retter sammensat uden allergener som gluten, stivelse og e-numre, ligesom vi i videst muligt omfang anvender økologiske råvarer.

Derudover bestræber vi os på at bruge lokale leverandører og samarbejdspartnere. Det gør vi både af hensyn til miljøet og for at sikre, at råvarerne lever op til vores krav til kvalitet og friskhed.

Bestil din Ren & Stærk-favorit fra Nørregade eller Aarhus Central Food Market

Når du bestiller mad hos Ren & Stærk, kan du både vælge at få leveret fra restauranten på Nørregade og vores bod hos Aarhus Central Food Market. Har du en særlig favorit blandt vores retter, skal du dog være opmærksom på, at vi fører forskellige menukort afhængigt af, hvor du bestiller fra. Vi har eksempelvis et større udvalg af wraps hos Aarhus Central Food Market, mens vi har flere varme retter i Nørregade.

Begge steder har vi hver måned en ny månedens ret, og du er naturligvis meget velkommen til at ringe og høre, hvad der er på menuen denne måned. Klik dig ind på vores menukort for at læse mere om vores mange lækre retter. Du kan også downloade vores app i Google Play eller App Store og bestille din mad fra telefonen.