Ren & Stærk restaurant i Nørregade

 

Hos Ren & Stærk har vi forsynet århusianerne med sund og nærende take away siden 2014, og i den spæde opstart slog vi vores folder i Mejlgade. Siden da er vi rykket til nye lokaler, og vi kan nu byde vores gæster velkommen i vores hyggelige og indbydende restaurant i Nørregade. Se vores menukort her.

Vores restaurant i Nørregade har placering endnu tættere på byens pulserende liv, og her er vi en del af et super spændende miljø med mange vidt forskellige butikker, forretninger, barer, caféer og restauranter som naboer. Nørregade er et af de mest levende og vibrerende steder i Aarhus, og vi nyder at være helt tæt på de mange tusinde mennesker, der hver dag har Nørregade som en del af deres rute på vej til og fra arbejde eller studie.

Den sundeste restaurant i Nørregade – sandsynligvis

Nu skal vi selvfølgelig passe på med at tage munden for fuld, men kaster man et hurtigt blik på de øvrige spise- og take away-steder i området, tør vi godt komme med en forsigtig garanti om, at vi hos Ren & Stærk har en af de sundeste restauranter i Nørregade – hvis ikke den sundeste.

Alle retter, salater, wraps, drikkevarer og desserter på vores menukort består udelukkende af rene og naturlige råvarer – helt fri for allergener som gluten, laktose, stivelse, sukker og e-numre. Vi kalder det performance food, og vi har blandt andet hentet vores inspiration i palæo- og Low Carb High Fat-principperne.

Så hvis du ønsker at opretholde en sund og balanceret diæt, der både giver kroppen noget at arbejde med og smagsløgene en oplevelse, kan du trygt slå et smut forbi vores restaurant i Nørregade på vej hjem efter en lang dag med arbejde eller studie. Du kan også med ro i maven og god samvittighed snuppe et måltid med dig, når du er på vej hjem fra træning – så lover vi, at depoterne hurtigt bliver fyldt op, og at din post-træning-sult bliver stillet.

Næring til kroppen hele dagen

Hos Ren & Stærk kan du både få varme og kolde retter, desserter, kaffe og smoothies. Det vil sige, at uanset hvilken tid på dagen, du trænger til at forkæle din krop med et skud sundhed, kan du kigge forbi vores restaurant på Nørregade og finde dit fix. Snup en kaffe eller en smoothie med på vej til arbejde og forkæl dig selv med en raw cake, når turen går hjem igen.

Drop madlavningen efter en hård omgang træning og tag en salat eller en wrap med hjem under armen. I Nørregade har vi åbent alle hverdage fra 10 til 20 og om lørdagen fra 10 til 18, og du finder os i nummer 53 – lige mellem en ejendomsmægler og en blomsterbutik.

Foruden vores restaurant i Nørregade finder du os også i vores stand på Aarhus Central Food Market, og for at det ikke skal blive kedeligt, veksler vi lidt mellem retterne de to forskellige steder. Derfor kan det godt være, at du ikke finder præcis det samme udvalg – dog er månedens ret den samme begge steder. Bestil din mad online her.