Ren & Stærk

 

REN MAD
PÅ VILDE VILKÅR

Ren&Stærk er et take-away sted i Nørregade i Aarhus med fokus på rene, naturlige og lokale råvarer.

Take-away må ikke være tørt og kedeligt. Derfor vil vi i stedet give Aarhus mulighed for at få et take-away alternativ, der smager så tænderne løber i vand, uden junk.

Vores kulinariske udgangspunkt er den vilde natur, så vi bestræber os på kun at bruge lokale leverandører og samarbejdspartnere, fordi det er bedre for både madkvaliteten og miljøet. Derfor er det også så økologisk som muligt.

VORES VISION

Vores vision er at gøre ren, vild og lækker take-away tilgængelig for alle både på smag, indhold og pris. Vi har sammensat mange års viden og erfaring inden for både ernæring og madlavning for at kunne tilbyde smagfuld og farverig take-away til alle.

BÆREDYGTIGHED

Hensigten er via lokale, bæredygtige råvare at levere performance food til en fornuftig pris og med synlige resultater inden for kort tid. Paleo, LowCarbHighFat og balanceret diæt er ideerne.

KVALITET

Vi ønsker at skabe bæredygtigt og ansvarlig mad uden at det skal være økologisk da dette sjældent er bæredygtigt. Ren & Stærk har et højt fokus på at stoppe den dårlige udvikling der er blandet Danmarks befolkning om at acceptere dårlig kvalitet på mad.

AARHUS CENTRAL
FOOD MARKET

 

Ved åbningen i 1938 spiste danserestaurantens gæster 300 hummere og 50 lam – så det er på tide, at vi igen byder gastronomien og madglade gæster
indenfor i hallen. Efter at have stået tomt i 15 år giver vi nu livet tilbage til Aarhus-hallen. Besøg hjemmesiden»