Sund og lækker frokost i Aarhus

 

Leder du efter et sted, hvor du kan hente en lækker frokost i Aarhus? Hos Ren&Stærk har vi adskillige retter på menuen, der kan stille selv den værste frokost-sult. Samtidig kan du glæde dig over at din frokost både er sund og nærende, og at du indirekte støtter lokale virksomheder. Ren&Stærk samarbejder nemlig med lokale leverandører, når vi får leveret vores kød og grøntsager. Det betyder, at der aldrig er langt fra jord til bord, og at vores råvarer altid er friske og sprøde. Og det kan både ses og smages.

Frokost i Aarhus fra Ren&Stærk – perfekt til møder, til studiet eller til selvforkælelse
Der kan være mange grunde til at hente frokost i Aarhus. Måske har du et vigtigt forretningsmøde på kontoret, hvor maden helst skal være helt frisk, lækker og indbydende og ikke blot serveret på en bakke fra kantinen. Det kan også være du leder efter et alternativ til kantinen på gymnasiet eller universitetet. Eller måske har du bare lyst til at forkæle dig selv med et sundt og nærende frokostmåltid, der både er en visuel og en smagsmæssigt indbydende oplevelse. Uanset hvad dine grunde er for at hente frokost i Aarhus, er Ren&Stærk din pålidelige leverandør af kvalitetsmad, hvor der er kælet for detaljerne, både hvad angår smag, konsistens og det visuelle udtryk.

Frokostretter, der giver kroppen noget at arbejde med

Rigtig mange vælger den nemme løsning, når det gælder frokost – nemlig helt at springe måltidet over. Men netop midt på dagen er det vigtigt at give kroppen noget at arbejde med, så man ikke går kold i løbet af dagen. Og det behøver hverken være dyrt eller besværligt at give dig selv et ordentligt måltid midt på dagen. Hos Ren&Stærk vil vi gerne slå et slag for en sundere livsstil. Og det afspejler sig i den mad, vi laver. Alle vores retter er nemlig baseret på rene og nærende råvarer, der mætter på den gode måde. Hos os finder du derfor ingen tomme kalorier, e-numre eller allergener som stivelse og gluten, så du kan roligt spise dig mæt hos os med både god samvittighed og en god følelse i maven.

Det er nemt at blive fristet til at tage fast food eller take away med sig hjem efter en lang og hektisk dag, hvor der måske ikke er det største overskud til selv at stå for madlavningen. Med pizzeriaer og burgerbarer på hvert et århusiansk gadehjørne kan man hurtigt falde i junk food-fælden, også selvom det er ensbetydende med en ganske kortvarig mæthedsfornemmelse og måske endda dårlig samvittighed over at byde kroppen en masse tomme kalorier, der ikke gør meget andet end at sætte sig på sidebenene. Se menukortet her.

Hent frokost i Aarhus på Nørregade eller hos Aarhus Central Food Market

Er du blevet fristet til at prøve en af vores gode og sunde retter, næste gang der skal en ekstra lækker frokost på bordet? Så har du flere muligheder for at bestille og afhente mad fra Ren&Stærk. Du finder os nemlig både i vores lille, hyggelige take away restaurant, der er beliggende på Nørregade, samt i vores stand på Aarhus Central Food Market, hvor du også har mulighed for at nyde din mad i de super hyggelige omgivelser. Her er en skøn og afslappet, men stadig utrolig stemningsfuld atmosfære, og det er det perfekte udgangspunkt, hvis du f.eks. skal holde et uformelt frokostmøde i forbindelse med dit arbejde, møde i studie- eller mødregruppen, eller hvis du trænger til en pause undervejs på shoppeturen i Aarhus, hvor du kan hvile benene og gå fornyet energi.

Bestil din frokost online.