Ren & Stærk Arkaden Odense

 

I december 2017 åbnede det tidligere partycentrum, Arkaden i Odense, atter dørene efter at have stået tomt i en årrække. Og hvad der tidligere dannede rammen for flirts og fadølsfester huser nu mere end 20 forskellige madboder og barer, hvor sultne odenseanere kan gå på opdagelse blandt de mange varierede tilbud af spændende mad og drikke fra alle verdenshjørner.

Hos Ren&Stærk er vi glade og stolte over at være en del af dette nye, flotte mad-mekka i hjertet af Odense. Med en beliggenhed på Vestergade 68 – lige på midten af strøget – er Arkaden i Odense et naturligt stop på vejen hjem fra arbejde for mange af byens borgere, og hos Ren&Stærk ser vi frem til at byde velkommen i vores hyggelige, lille stand.

Spis sundt i Arkaden i Odense

Take away behøver ikke være ensbetydende med tomme kalorier og dårlig samvittighed. Når du køber mad hos Ren & Stærk tør vi godt garantere, at du får et sundt, nærende og ikke mindst velsmagende måltid, der giver kroppen noget at arbejde med og som tilfredsstiller både dine smagsløg og dine øvrige sanser.

Vores menu er nemlig ikke kun sund, velsmagende og velduftende – den er også en visuel lækkerbisken med lækre og knasende, sprøde råvarer i smukke farvekombinationer. Prøv eksempelvis vores salat med bær og nødder, der – i al beskedenhed, naturligvis – både er et syn og en smagsoplevelse for guder.

Foruden sprøde salater har vi også vores populære æggewraps på menuen i Arkaden i Odense, så har du endnu ikke prøvet at sætte tænderne i denne delikatesse, bør det stå som et af de øverste punkter på agendaen, når du besøger os. Som navnet antyder, er vores æggewraps fremstillet udelukkende af æg, som vi derefter fylder med friske, lokale råvarer som f.eks. spinat og kål samt forskellige proteinkilder såsom laks, pulled pork og kylling. Du kan naturligvis også få vores lækre æggewrap i en vegetar-udgave.

Kig forbi Arkaden i Odense – og slut besøget hos Ren & Stærk

Uanset om du er sulten, tørstig, eller om du skal have nogle lækre råvarer med hjem til din egen madlavning, er Arkaden i Odense et besøg værd. Her er en unik, hyggelig stemning med barer, boder og detailforretninger, som man ikke finder andre steder i byen, og det er et oplagt sted at mødes med familie, venner eller kolleger og få en sludder over en god bid mad.

Det smarte ved et food market er nemlig, at hele selskabet ikke behøver at blive enige om én restaurant: her kan I hver især vælge lige netop den ret fra den bod, I har lyst til, inden I slår jer ned med jeres mad ved et af langbordene.

Vi håber naturligvis at se jer i vores stand hos Ren&Stærk, men herfra skal der alligevel også lyde en opfordring til at gå en tur rundt blandt Arkadens mange spændende boder og samle appetit – så garanterer vi, at vi kan stille jeres sult, uanset om I er i humør til en wrap, en salat eller blot et stykke kage.