Ren & Stærk på Aarhus Central Food Market

 

Food market-bølgen er for alvor skyllet ind over Danmark, og i mange både små og store byer finder man et eller flere lokale madmarkeder. Således forholder det sig også i Smilets By, hvor Aarhus Central Food Market er det nyeste skud på stammen, og hvor vi hos Ren&Stærk har en hyggelig, lille bod. Her langer vi alle ugens dage sund take away over disken, som du enten kan vælge at tage med dig hjem, eller som du kan nyde i de stemningsfulde lokaler eller udenfor på det hyggelige, renoverede torv, der ligger lige ud til Strøgets pulserende liv.

Vores udvalg af mad på Aarhus Central Food Market er dog ikke helt samme, som det, du finder i vores restaurant på Nørregade, så tjek gerne vores to menukort inden du begiver dig afsted. Så går du ikke forgæves efter din livret – men til gengæld kommer du måske hjem med en ny.

To restauranter – to menukort

Hos Ren&Stærk brænder vi for de lækre, sunde og ikke mindst overraskende smagsoplevelser, og derfor er vores menu alt andet end kedelig. Det betyder blandt andet, at vi hver måned har en ny månedens ret på menuen. Og det betyder også, at vi har to forskellige menukort alt afhængigt af, om du besøger vores restaurant i Nørregade, eller om du kigger forbi vores stand på Aarhus Central Food Market.

Besøger du os i vores stand hos Aarhus Central Food Market vil du derfor også opleve, at vores udvalg af lækre wraps er betydeligt større end i restauranten i Nørregade. Særligt for Ren&Stærks populære wraps er, at de udelukkende er fremstillet af æg og derefter fyldt med friske, lokale råvarer. Og har du nogle særlige ønsker til fyldet, laver vi gerne en helt speciel wrap til dig med netop den kombination af fyld, du har lyst til. Bare spørg os.

Om Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market er en kulinarisk perle, som du finder i begyndelsen af det århusianske strøg, tæt på både rutebilstationen og Aarhus Hovedbanegård. Aarhus Central Food Market har til huse i den gamle Aarhus-hal på Sankt Knuds Torv, der efter at have stået tom i omkring 15 år atter slog dørene op for byens borgere i efteråret 2016.

Aarhus-hallen blev indviet i 1938 og husede oprindeligt en legendarisk danserestaurant, men har i tidens løb også lagt lokaler til både cykelløb og rockkoncerter med store, internationale navne. I dag bliver der dog hverken kørt seksdagesløb eller fyret guitarsoloer af. I stedet finder man nu det seneste bud på et moderne madmarked, og hos Ren&Stærk er vi glade og stolte over at være en del af dette stemningsfulde, århusianske mad-mekka.

Her går stedets historie, stemning og atmosfære smukt i spænd med de mange fristende dufte, som strømmer fra de omkring 20 madboder, der findes under det samme tag. Og selvom vi naturligvis håber at se dig i vores biks hos Ren&Stærk, opfordrer vi også til at gå en tur rundt langs de mange forskellige madboder og blive inspireret og sulten, inden du beslutter dig for, hvilken wrap eller salat fra vores menukort, der skal med dig hjem.

Bestil din mad hos os online her.
Se menukortet her.